Martyren

Människor som går runt och tror att livet varit extra orättvist mot just dem, människor som skyller sitt beteende på sitt förflutna och sin barndom istället för att resa sig och göra något åt det. Folk som tycker synd om sig själv. Folk som tragglar om hur de inte kan hjälpa sig själv och sin situation utan bara klagar och ser sig själv som dömda till livets baksida. Människor som inte kämpar, gör det bästa av vad man har och e positiva.


Festens höjdpunkt

Folk som tror att de är festens höjdpunkt. Som tror att en fest är död tills de kommer, och som dör när de går. Som nästan känner ett slags ansvar att underhålla med historier, berättelser och diskussioner.
Dessa personer dyker ofta upp lite senare till festen, de konstaterar då snabbt att de tycker att det är för tyst, ställer eller sätter sig centralt så att alla ser och hör dem och börjar snacka i högre ton än de övriga i rummet. Alla tvingas lyssna och när pratmakaren äntligen slutar så sitter alla chockade och undrar vad fan som hände,,, personen tolkar detta som att människorna är tråkiga och tar åter spotlighten, riktar den på sig själv och fortsätter sin vandring i ego land.
...och sen går ni hem och tänker att vi är tråkmånsar som säkert är evigt tacksamma för sonna sådana som du som livade upp festen,,, kanske känner du dig också lite trött efter denna ansträgning,,,, kanske känenr du dig också som en vänlig människa, som trots att det är krävande för dig, så gör du det så gärna, för vår skull (?)
Fy för för er!

Statusuppdatering gone bad

Varför skriver folk ut diffusa facebook-statusar?

Säger A men inte B.
"Jaha då ska man opereras"
Jaha, är det allvarligt? Ska du läggas in? Kommer du att överleva? Ska jag be för dig och din familj?
Skriv för fan bara ut vad du vill ha sagt istället för att säga A och inte B,,, för att tvinga fram dina "vänner" att skriva oroliga kommentarer så att du kan gotta dig i att folk bryr sig?!! Efter 3 timmar kommer ett svar om nån jäkla molle som ska tas bort av hudterapeuten, ammen va fan,,, varför skulle du stjäla värdefulla omsorgstankar från mig för den saken? Varför ville du att jag skulle bli orolig för det? Skriv ut att du ska operera bort din ofaliga molle istället så ska jag kommentera att det kommer bli snygga utan den och på så vis får du feedback på att jag tänkt på dig.


Skriver en textdel ur en låt utan att förklara varför... jag menar... VARFÖR? Gillar du låten, associerar du någonting i låten till något i ditt liv? Försöker du säga något men kan inte ta det rakt ut? Mår du dåligt? Mår du bra? Va fan kan du inte bara skriva ut det? Vill du att jag ska lyssna på denna fantastiska låt du hittat??? Gissa vad, det fungerar INTE. Jag orkar inte dry mig, varför ska du en gång om dagen pracka på mig nån låtjäkel du gillar, eller inte gillar för den delen? På vilket sätt berikar du mitt eller någon av dina "vänners" liv genom att lägga ut en svår jäkla p3 låt utan rytm eller känsla? Får det dig att känna dig bättre och mer musikalisk då?

[taggat namn] har nyss avslutat en löptur på x km i hastighet x och bränt x kalorier.
Alternativ:
"Har precis avslutat en löptur på x km i hastighet x och bränt x kalorier"
Varför i helvete vill jag veta detta? Ska jag bli imponerad och eller avundsjuk? Ska jag inspireras eller känna att du är så mycket bättre än oss andra levande varelser, än mig? Spring du din jäkla runda och bränn dina kalorier men varför lägga ut detta på facebook?
   
Jooo för att ni alla är av samma skrot och korn. Ni vill en sak och endast EN sak:
Att folk ska kommentera er status (antingen oroade eller lyckoönskande eller imponerade)
Och ni drar er inte för några medel (formuleringar) för att nå detta mål.
Ni är tjuvar som stjäl era sk "vänners" känslor och tid från sina egna (otroligt nog lika viktiga) liv för att rent egoistiskt och elakt få vad ni tror att ni ska bli lyckligare av.
Svin är ni!

Blinkers

"Körriktningsvisare, blinkers eller blinkljus, är en anordning på vägtrafikfordon, med vilken föraren visar sin avsikt att svänga."

Varför ska det då vara så inihelvetes jävla svårt att använda dem? Hur svårt är det att flytta fingrarna för att slå till blinkers? Vill man kanske inte slösa på lampan? Ni är så fruktansvärt irriterande. Där står jag och väntar på er för att ni ska köra förbi i rondellen men så svänger ni av och ni har slösat flera sekunder av mitt liv och skapat en helt onödig kö bakom mig som miljöförstör mer än nödvändigt. Hur fan tänkte ni? Blinka så jag vet var ni ska så jag vet om jag ska vänta eller köra.
Tvärnita inte framför mig på gatan och tvinga mig till att tuta för att ni tänkt parkera, blinka så jag fattar att det är det ni tänker göra så lovar jag att vara tålmodig och vänta snällt tills ni kört in till sidan. Är det något kortslutningsproblem som gör att ni inte fixar att slå på blinkers? Har ni inte lärt er detta basala utförandet på körskolan?


RSS 2.0